Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak
Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak
Blog Article
Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.
Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.
Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak sinein kullanılmaktadırlar.
Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kadar evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.
Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.
Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate düzenınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.
Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
FEZA Yangın Merdiveni Kapısı Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı düzen otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.
Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya başka bir evgin durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).
Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.
Bununla alay malay dundaki kriterlere ehil olan yerlerde yegâne yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.
Yangın merdivenleri dâhilen yahut haricen yapılabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve zemin kaybının daha az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.
Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.
Yangın kabilinden acil durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini muhtevaeriye hapseder.